Πώς Είναι Να Γυρνάς « Kωνσταντίνος Κωστούρος
 • Κατηγορίες

  Links

 • Πώς Είναι Να Γυρνάς

  12.02.2014

  Πώς Είναι Να Γυρνάς

  Πώς Είναι Να Γυρνάς

  «Φωκίωνος Νέγρη 16»

  Εγκαίνια:

  Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου στις 20:00 ακριβώς.

  Η πόρτα θα ανοίξει αυστηρά στις 20:00, με την έναρξη της περφόρμανς.

  Διάρκεια:

  19.2.2014 – 8.3.2014

  Αυτό είναι λοιπόν! Η ώρα έφτασε. Η έκθεση που τόσο καιρό είχα στο μυαλό μου, είναι τώρα.

  Η αρχική ιδέα ήταν για μια «ατομική έκθεση», αλλά έγινε κάτι πολύ περισσότερο.

  Αυτό που με έχει συγκινήσει πολύ είναι ότι μια προσωπική ιδέα έχει καταφέρει να γίνει συλλογικό όραμα! Για να γίνει αυτή η έκθεση έχουμε συνδημιουργήσει πολλοί!

  Φτιάξαμε ένα διαφορετικό εικαστικό έργο. Είναι ζωγραφική, εικαστική εγκατάσταση, λογοτεχνία, ηχητική-μουσική επέμβαση, θεατρικό δρώμενο και γίνεται σε ένα χώρο που συνήθως στεγάζει τα έργα ζωγραφικής ενός συλλέκτη έργων τέχνης. Συγκεκριμένα, θα παρουσιαστεί στην «Φωκίωνος Νέγρη 16», του συλλέκτη Σωτήρη Φέλιου (www.felioscollection.gr).

  Πρόκειται για ένα εγχείρημα που πραγματοποιείται με την εθελοντική συνδρομή των ανθρώπων που δουλεύουν σε αυτό. Από τον Σωτήρη Φέλιο που μας φιλοξενεί, τον συγγραφέα Δημήτρη Τανούδη που έγραψε ένα αφήγημα ειδικά για το εικαστικό έργο, τους ηθοποιούς Μαριλίζα Χρονέα και Τάσο Ράπτη που θα κάνουν την performance, τον μουσικό Άκη Μπογιατζή (των Sigmatropic) που συνθέτει ήχους και μουσική ειδικά για κάθε στιγμή του δρώμενου, μέχρι την Ελένη Γιώτη και τον Γιάννη Καραμήτρο που θα κάνουν κινηματογράφηση, τον Γιάννη Ξαρχάκο που μας έφτιαξε τα τρέιλερ, τον Κώστα Μασσέρα που θα απαθανατίσει τις στιγμές μας και τη Φανιώ Μιχαλοπούλου που «μας έχει κάθε μέρα στο κεφάλι της» και χειρίζεται την επικοινωνία, όλοι έχουν δώσει πολύ περισσότερα από αυτά που τους ζήτησα, χωρίς να προσδοκούν τίποτα. Όλοι, με την ελπίδα ότι αυτό που κάνουμε είναι κάτι ιδιαίτερο και σημαντικό.

  Ελπίζω ότι θα τα καταφέρουμε!

  Υ.Γ.

  Επισυνάπτω δύο συνδέσμους στο YouTube, καθώς και την σελίδα του χώρου, για να πάρετε μια ιδέα. Όλες τις λεπτομέρειες, ώρες, ημέρες κ.τ.λ. θα τις βρείτε εκεί.

  «Πατώντας εδώ, εμφανίζεται το μικρό τρέιλερ στο YouTube»

  «Πατώντας εδώ, εμφανίζεται το μεγάλο τρέιλερ στο YouTube»

  «Κι εδώ, η σελίδα της έκθεσης, στο site του χώρου»

   
  

  1 Σχόλιο στο “Πώς Είναι Να Γυρνάς”
  Σχολιάστε


© 2010 Κωνσταντίνος Κωστούρος, Designed by Digitalbox